0591-208103
Hoenderkamp 27, Emmen

Veel gestelde vragen

  • home  /
  • Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Website

Ja, de website is direct volledig jouw eigendom.

Met name voor startende en kleine bedrijven bieden we de ideale combinatie tussen prijs en kwaliteit. Vandaar de slogan: ‘Voordelig en professioneel online voor ondernemers.’  Met name de ondernemers die overtuigd zijn van de potentie van online marketing kunnen met ons ambities gaan realiseren.

Ja, met de ‘All-in Website’ en de ‘Hosting & Service’ heb je alles wat je nodig hebt.

Webshop

Ja, de webshop is direct volledig jouw eigendom.

Van startende bedrijven tot landelijke/internationale retailers is WooCommerce een zeer geschikte keuze tot max +/- 1000 producten.

Uiteraard, voor het vullen bieden we de ‘Websop Plus’ en ‘Webshop Pro’ en voor het beheer kunnen we maandbedrag afspreken of op nacalculatie factureren.

Ja, we adverteren via Google, diverse social media en schrijven blogs. Hiernaast kun je ook het beheer van je social media kanalen bij ons uitbesteden.

Online marketing

Abonnementen zijn na 3 maanden per maand opzegbaar.

Je krijgt één van onze online marketeers als vast contactpersoon. Met hem/haar bespreek je een plan van aanpak voor de dienst(en) die je gekozen hebt. Al het geproduceerde reclamemateriaal wordt enkel voor jouw bedrijf gebruikt en enkel met akkoord wordt iets doorgevoerd. De statisteiekn zijn live inzichtelijk en er is maandelijks telefonisch overleg om de voortgang te bespreken.

Voor social media advertising verleen je ons toegang tot het advertentieaccount van je bedrijf. Het besproken budget gaat dan via je eigen zakelijke rekening. Dit is transparant en zorgt ervoor dat het budget altijd na wens kan worden aangepast.

Mocht je nog geen Facebook businessaccount hebben en nog geen advertentieaccount, dan hebben wij een handige handleiding om je dit te regelen.

Voor Google search Ads nodigen wij je uit voor het advertentieaccount dat we voor je hebben aangemaakt. Daarin kun je een zakelijke rekening invoeren waarvan het advertentiebudget wordt ingezet.

Vindbaarheid

Ja, we zorgen ervoor dat je website goed vindbaar is op je bedrijfsnaam. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Dat is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van je webteksten. Door SEO toe te passen op je teksten kun je de vindbaarheid optimaliseren. Wil je professionele teksten laten schrijven? Dan kun je onze SEO-copywriters inschakelen. De mogelijkheden vind je op deze pagina.

Uiteraard. We installeren een plug-in (Yoast) die ondersteuning biedt bij het schrijven van goede teksten.

Kosten

Wij bevelen onze eigen ‘hosting & service’ aan. De kosten daarvan zijn €20 per maand. Inbegrepen: hosting, domeinnaam, website beveiliging, SSL-certificaat, meerdere e-mailadressen, website back-ups, plug-ins updates, WordPress updates en klantenservice. Betaalmogelijkheden: automatische incasso, een maandelijkse factuur of een jaarlijkse factuur.

Ja, dat is mogelijk zonder rente of extra kosten. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je dit aangeven tijdens het inventarisatiegesprek voor je nieuwe website.

Dit is het budget dat wij voor jou advertentiecampagnes gaan inzetten. In de statistieken van de campagnes zul je zien dat het maandelijks geïnvesteerd bedrag overeen komt met het afgesproken advertentie budget. Wij houden van transparantie, dus je krijgt gewoon de inlog voor het beheeraccount.

  • Website: 50% bij opdracht en 50% bij oplevering
  • All-in Service: Maandelijks/jaarlijks vooraf
  • Online marketing abonnement: Maandelijks vooraf
  • Overige losse diensten bij oplevering.

Beheer

Alles wat je ziet kun je aanpassen. Bij de oplevering van de website ontvang je van ons een handleiding om je op weg te helpen met het beheer. Op deze pagina vind je aanvullende informatie over het beheer.

Het beheer systeem of Content Management Systeem (CMS) van onze website is WordPress.

Ja, het beheer in WordPress is eenvoudig en spreekt voor zicht. Uiteraard is het even wennen, maar de meeste klanten pakken het beheer snel op. Bij de oplevering van de website ontvang je onze handleiding, waarin de belangrijkste functionaliteiten toegelicht. Daarnaast staan op Youtube veel tutorial video’s die je wellicht kunnen helpen. Kom je er toch niet uit, dan mag je ons natuurlijk bellen.

Ja, wij kunnen beheerwerkzaamheden verrichten. Als je dit aangeeft tijdens het inventarisatiegesprek, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Hosting en domeinnaam

Ja. dat kan, we verhuizen je domeinnaam dan naar onze server.

Ja, deze zijn direct na het verhuizen weer voor je beschikbaar.

Uiteraard. Geef het even aan in het eerste gesprek, dan checken we direct de beschikbaarheid.

All-in website pakket aanvragen?