0591-208103
Hoenderkamp 27, Emmen

Veel gestelde vragen

  • home  /
  • Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Website

Ja, de website is direct volledig jouw eigendom.

Ja, €650 voor een mooie, professionele website. Heb je nog geen hosting? Dan bieden wij Hosting & Service voor  €20 per maand (hosting, domeinnaam, e-mailadressen, website beveiliging en klantenservice.)

Vindbaarheid

Ja, we zorgen ervoor dat je website goed vindbaar is op je bedrijfsnaam. Daarnaast zorgen we ervoor dat je website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines.

Dat is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van je webteksten. Door SEO toe te passen op je teksten kun je de vindbaarheid optimaliseren. Wil je professionele teksten laten schrijven? Dan kun je onze SEO-copywriters inschakelen. De mogelijkheden vind je op deze pagina.

Uiteraard. We installeren een plug-in (Yoast) die ondersteuning biedt bij het schrijven van goede teksten.

Kosten

Wij bevelen onze eigen ‘hosting & service’ aan. De kosten daarvan zijn €20 per maand. Inbegrepen: hosting, domeinnaam, website beveiliging, SSL-certificaat, meerdere e-mailadressen, website back-ups, plug-ins updates, WordPress updates en klantenservice. Betaalmogelijkheden: automatische incasso, een maandelijkse factuur of een jaarlijkse factuur.

Ja, dat is mogelijk zonder rente of extra kosten. Mocht je hier gebruik van willen maken, dan kun je dit aangeven tijdens het inventarisatiegesprek voor je nieuwe website.

Dit is het budget dat wij voor jou advertentiecampagnes gaan inzetten. In de statistieken van de campagnes zul je zien dat het maandelijks geïnvesteerd bedrag overeen komt met het afgesproken advertentie budget. Wij houden van transparantie, dus je krijgt gewoon de inlog voor het beheeraccount.

  • Website: 50% bij opdracht en 50% bij oplevering
  • All-in Service: Maandelijks/jaarlijks vooraf
  • Online marketing abonnement: Maandelijks vooraf
  • Overige losse diensten bij oplevering.

Beheer

Alles wat je ziet kun je aanpassen. Bij de oplevering van de website ontvang je van ons een handleiding om je op weg te helpen met het beheer. Op deze pagina vind je aanvullende informatie over het beheer.

Het beheer systeem of Content Management Systeem (CMS) van onze website is WordPress.

Ja, het beheer in WordPress is eenvoudig en spreekt voor zicht. Uiteraard is het even wennen, maar de meeste klanten pakken het beheer snel op. Bij de oplevering van de website ontvang je onze handleiding, waarin de belangrijkste functionaliteiten toegelicht. Daarnaast staan op Youtube veel tutorial video’s die je wellicht kunnen helpen. Kom je er toch niet uit, dan mag je ons natuurlijk bellen.

Ja, wij kunnen beheerwerkzaamheden verrichten. Als je dit aangeeft tijdens het inventarisatiegesprek, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Hosting en domeinnaam

Ja. dat kan, we verhuizen je domeinnaam dan naar onze server.

Ja, deze zijn direct na het verhuizen weer voor je beschikbaar.

Uiteraard. Geef het even aan in het eerste gesprek, dan checken we direct de beschikbaarheid.

Abonnementen

Abonnementen zijn na 3 maanden per maand opzegbaar.

Je krijgt één van onze online marketeers als vast contactpersoon. Met hem/haar bespreek je een plan van aanpak voor de dienst(en) die je gekozen hebt. Al het geproduceerde reclamemateriaal wordt enkel voor jouw bedrijf gebruikt en enkel met akkoord wordt iets doorgevoerd (tenzij anders besproken). Er is maandelijks rapportage en (vaak telefonisch) overleg om de voortgang te bespreken.

Wat betreft advertenties: We zijn transparant, dus je krijgt een inlog voor de advertentiesoftware die we gebruiken. Dan kun je zelf het geïnvesteerde budget zien.

All-in website pakket aanvragen?