0591-208103
Hoenderkamp 27, Emmen

Distributiecentrum Emmen

  • home  /
  • Distributiecentrum Emmen

Distributiecentrum Emmen

Wat kunnen wij voor je doen?

In deze tijden wil je elkaar helpen! Heb jij besloten om jouw klanten de mogelijkheid te geven om bij je te bestellen en de bestelling thuis af te laten leveren? Dit brengt voor jou als ondernemer waarschijnlijk extra kosten met zich mee.

Wij kunnen jullie snel helpen. Dus nu geen inwikkelde IT-aanpassingen of extra te maken kosten. Omdat het voor jou nu speelt en opgelost moet worden.

Zelf verzenden tot 21.00 uur?

Als je ervoor kiest om zelf te verzenden, dan kun je bij ons tot 21.00 uur ’s avonds je pakketten afleveren. Wij hebben ’s avonds nog een post.nl-afhaalrit, die ervoor zorgt dat de pakketten ’s avonds nog het sorteerproces in gaan. Jij hebt dan zelf de verzendkosten betaald en een etiket met de 3S-code op je pakket geplakt.

Voor deze dienstverlening betaal je niets.

In opdracht verzenden? Aanleveren vóór 20.30 uur!

Wij kunnen ook de verzending voor je doen. Jij plakt de adresgegevens op het pakketje, vult een excel-bestand in met de verzendgegevens en wij zorgen ervoor dat jouw pakket via ons wordt verstuurd. Je ontvangt het Excel-bestand van ons terug met de 3S-codes, zodat je evt. je klanten ook kunt informeren.

Aantrekkelijk verzendtarief

Voor deze dienstverlening betaal je bij ons € 4,75 incl. verzendkosten voor een pakket (past niet door de brievenbus) en € 2,80 voor een brievenbuspakketje. Voor beginnende webshops is dit tarief over het algemeen niet haalbaar. Het nadeel is dat we in dit geval je webshop niet kunnen koppelen met een plug-in van een verzendservice om het proces te automatiseren.

Interesse?

Heb je interesse in deze dienstverlening? Laat het dan even weten bij de aanvraag!

All-in website pakket aanvragen?