0591-208103
Hoenderkamp 27, Emmen

Online vindbaarheid

  • home  /
  • Online vindbaarheid

Optimale techniek

We zorgen we ervoor dat je website technisch geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Dit houdt in dat we de website professioneel coderen en informatie logisch structureren. Zoekmachines kunnen op deze manier snel op je website navigeren, wat resulteert in een hoge ranking.

Direct vindbaar

Om de vindbaarheid van je website op gang te helpen, laten we de website direct indexeren als het klaar is. Dit zorgt ervoor dat de pagina’s van je website direct getoond kunnen worden bij relevante zoekopdrachten.

Vindbaarheid van producten en diensten

De vindbaarheid van producten en diensten zijn grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van je webteksten. Door SEO toe te passen op je teksten kun je de vindbaarheid optimaliseren. Wil je professionele teksten laten schrijven? Dan kun je onze SEO-copywriters inschakelen. De mogelijkheden vind je opĀ deze pagina.

online vindbaarheid
Google mijn bedrijf

Lokale online vindbaarheid

Google Mijn Bedrijf

Google Mijn Bedrijf maakt het mogelijk om je bedrijf mooi weer te geven in Google Maps. Vooral voor bedrijven die lokaal zaken doen is het een must om deze pagina te hebben en bij te houden. Je kunt je bedrijf via deze link aanmelden.

Zelf SEO toepassen?

Als ondernemen zelf SEO toepassen is in ons beheer systeem goed mogelijk. Wel is er enige online marketing kennis voor nodig om het effectief te doen. We installeren de plug-in ‘Yoast SEO’ om je te assisteren bij het schrijven van goede teksten.

Tips voor meer resultaat

De plug-in geeft automatisch tips over hoe je de tekst inhoudelijk kunt verbeteren. In Google Analytics en Google Search Console maken de gevolgen van je aanpassingen meetbaar. Zo kun je per pagina checken of het naar verloop van tijd meer bezoek genereert.

seo-copywriting

All-in website pakket aanvragen?